Linna-halli keikan jälkeen reissuelämä jatkui ja keikkoja riitti. Jossain vaiheessa Penson hommat alko mennä niin heikoille, että tuli rumpalin vaihto, Laamasen Pete liitty ryhmään. Syksymmällä sitten mentiin taas Tallinnaan, keikkailtiin mm. Eesli Tallissa ja Von Krahl teatterissa. Eesti-TV:n studioilla tehtiin neljän biisin demo jossa oli Kulkurin sydän, Don´t ever ask, Yeld & Yodle ja Thats the way. Jonkunaikaa siitä Eesti-TV halusi myös kuvata ko. biisit, homma hoidettiin jonkun keikkareissun yhteydessä.

 

    Syyskuun ekana viikonloppuna -93 oli yksi CountrySiden silloisen matkan tähtihetkiä kun Atkins-Dadi Guitar Player Accosiation Scandinavia:n kokoonlaittama Country Comfort -93 päräytettiin Ähtärissä.                                      Varsin vaikuttavassa esiintyjäkaartissa olivat, Marcel Dadi, Martin Taylor, Thom Bresh, Brad Jones ja Tommy Flint. Suomea edustivat mm. CountrySide, Hal Peters Trio sekä Barnshakers.

   Seuraava ja varmasti merkittävin keikka CountrySiden historiassa tapahtui Ähtärin lännenkylässä juhannusaattona -94 tässävaiheessa basistiksi oli saatu Korpelan Mikki ja Tero siirty koskettimiin. Soitettiin Grammy palkitun Albert Leen ja Hogans Heroesin lämppärinä. Kyseinen herrahan on soittanut omien levyjensä lisäksi huikean määrän starojen levytyksillä mm. Eric Clapton, Emmylou Harris, Linda Ronstad ja Willie Nelson ja valittu muutamankerran maailman kovimmaksi kitaristiksikin, että ollaan sitä oltu vähän kovemmassakin porukassa.

   No sitten palattiin taas maanpinnalle ja jatkettiin tiivistä keikkailua vielä noin vuoden verran. Homma alkoi hiipua koska ameriikan kielistä kantrirokkia ei kauheesti arvostettu suomalaisissa levyfirmoissa (eikä arvosteta vieläkään) ja tie oli kuljettu loppuun, samoja baareja ja bupeja kiertämällä ei enää saanut sitä intoa ja fiilistä jota bändi tarvitsisi pysyäkseen ns. vireessä. Allekirjoittanut jatkoi vielä trubaduurikeikkailua jokusen vuoden kunnes väsyi ja kitara sai levätä parikymmentä vuotta. Tässä oli lyhykäisyydessään CountrySiden matka, monta juttua jäi kertomatta osa tähdellisiä osa ei.

   Nyt matka jatkuu, mutta se on taas ihan eri tarina...............

                                         Kiitos jos jaksoit lukea loppuun: Helge

Linnahalli 1993 juhannuspäivä suorana Sky Channelille